مدیریت و بخشی از سهام کارخانه استحصال طلا و نقره تکاب در سال 1390 به این شرکت واگذار گردید. این شرکت طی سرمایه گذاریهای صورت گرفته، ظرفیت کارخانه را از حدود 70 تن در روز به حدود 200 تن در روز خوراک ورودی افزایش داد. همچنین طی فعالیتهای مهندسی پروسه تولید طلا از کانسنگ اکسیده و سولفوره را همزمان در این پروژه ارتقاء داد.
با توجه به اینکه کانسنگ ورودی به این کارخانه از معدن سردشت دارای عیار مناسبی از نقره می باشد، جهت استحصال نقره موجود در کانسنگ، ساخت پایلوت و نهایتاً استحصال صنعتی آن صورت گرفت.
کارخانه فوق در شهرستان آذربایجان غربی و در فاصله 20 کیلیومتری از شهر تکاب قرار گرفته است.
کارخانه فوق مجهز به واحد آزمایشگاهی مخصوص آزمایشهای اندازه گیری عیار طلا و نقره گردیده و تستهای آن از دقت بالایی بهره برده است.
واحد الوشن اتاق طلا، تجهیزات الکترووینینگ و ذوب شمش طلا واقع در کارخانه دارای راندمان بالا و متناسب با متد بین المللی فعالیت می نماید.
همچنین باطله کارخانه طی فرآیند آبگیری بصورت خشک و با رطوبت حد حداکثر 20 درصد به سد باطله منتقل می شود.
سد باطله این کارخانه در فضایی به مساحت 30 هزار متر مربع و با ظرفیت 240 هزار مترمکعب ساخته شده است. جهت ساخت این سد باطله از پوشش عایق GCL و ممبران استفاده شده است.
کانسنگ حاوی طلای کارخانه از معدن سردشت متعلق به این واحد فرآوری و در فاصله حدود 330 کیلومتری حمل و به کارخانه منتقل می گردد. عیار ورودی کارخانه بر اساس 1.8 گرم در تن طلا و 250 گرم در تن نقره محاسبه شده است.